Glimt kjørte over Odd på Aspmyra

glimt

Det var elleville scener når Glimt scorte 2-0 mot Odd på Aspmyra, men de var heldige som ikke fikk mål mot seg i første omgang.

Bodø/Glimt fikk besøk av Odd og rundt 7.000 Glimt-fans sto for jubelen på Aspmyra i vår-været onsdag kveld.

De første minuttene var det jevnt, men så kom Glimt-trykket og det lå scoringer i luften for hjemmelaget. Odd som hadde null baklengs foran denne kampen hadde et par giftige angrep men det sto 0-0 til pause.

Odd var gode til å forsvare seg, men ikke så god som Glimt er til å score. Etter 55 minutter står det 1-0 til Glimt, signert Hugo Vetlesen.

Og det kunne blitt flere, for sjansene til Glimt begynte å bli mange, men måten andremålet kom på var det ingen som kunne forutse. Amahl fikk ballen på på egen banehalvdel og Odd-keeperen var feil plassert. «Pelle» skjøt fra rett foran midtstreken, og ballen gikk inn!

Stillingen var 2-0 til glimt etter 80 minutter.

– Det er åpent mål, så hvorfor ikke prøve? sier Amahl Pellegrino til TV 2.

– Det er kun «Pelle» som kan gjøre det der. Han er frekk nok til å gjøre det også. Det er det som er så fantastisk med ham. Jeg må bare hylle mannen, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen til VG.