ANNONSE: Gi skapdørene dine et nytt utseende med trendy håndtak i skinn

Etter mange måneder innenfor husets fire vegger, kan det hende at du har behov for å se på noe annet, for eksempel nye ting. Ut fra et bærekraftig perspektiv, kan du kaste deg ut i å pusse opp noen av de tingene som du allerede har. Det kan for eksempel være å male en gammel vase som du har stående eller bytte ut håndtak på et møbel. Å bytte ut håndtak på et gammelt møbel er et godt triks for å puste liv i den mest nedslitte kommoden. Alternativt kan du slipe ned møbelet og male det i en farge for å lage en enda større forandring. Å bytte ut håndtakene er dessuten en mindre krevende oppussing som heller ikke tar så mye tid.

En frisk pust av skandinavisk design

Drømmer du om et nytt kjøkken? Moderne lærhåndtak for skapdører kan brukes både på et enkelt møbel samtidig som de også er flotte på kjøkkenskapene. Hvis du bytter ut håndtakene med håndtak i skinn på kjøkkenet ditt, får rommet et pust av skandinavisk design. Det er en god måte å fornye det gamle kjøkkenet ditt på uten at du skal skifte alt. De flotte håndtakene i skinn er stilfulle og fås i fire ulike farger slik at de passer inn på alle slags kjøkken. Håndtakene er fremstilt i kjerneskinn slik at de er myke å ta på samtidig som de bidrar til å gi hele kjøkkenet et trendy og nordisk utseende.

En enkel måte å bruke de gamle møblene dine på nytt

Ved å bruke gamle møbler eller pynteting på nytt, kan du puste liv i noe som du kanskje ellers ville ha kastet ut. Det er en bærekraftig måte å gi hjemmet et friskt pust samtidig som det også kan resultere i unike løsninger. Ved å bytte ut håndtaket på et gammelt møbel som egentlig skulle kastes, kan det få både nytt liv og vare i enda flere år. Det finnes mange forskjellige håndtak som du kan erstatte de gamle håndtakene med, for eksempel knotter i porselen med og uten mønster. Disse kan gi møbelet ditt et feminint og romantisk utseende. Håndtak i skinn kan gi møbelet ditt et mer rått og stilig uttrykk som passer godt til både gamle patinerte møbler og nyere møbler. Hvis du er i tvil om du liker ditt nye hvite møbel fra Ikea, kan håndtak i skinn fra byRavn gi den sjelen og varmen som møbelet kanskje mangler. De flotte lærhåndtakene kan utformes slik at de passer inn både i klassisk og moderne innretning.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.