Geir Schau kjører Norge på langs med elbil – Kommer til Bodø

bauer

Morgenklubbens Geir Schau skjønner ikke hvorfor folk maser om rekkeviddeangst. Schau har selv blitt elbileier og er storfornøyd. Og eplekjekk.

– Jeg kan lett kjøre Norge fra nord til sør uten å kjenne rekkeviddeangst. Det er strøm overalt, sier bilentusiast Geir Schau.

Den populære programlederens uttalelse kom to dager før NRK brakte nyheten om at elbilsalget i Norge «stuper». Nedgangen blir delvis forklart med at det finnes for få lademuligheter i distriktene. Geir Schau er imidlertid ikke redd for å gå mot strømmen (sic) og kjøre de 174 milene fra Tromsø til Oslo. 20 januar skal han etter planen komme til Bodø.

Les også:  Få på plass skilting for hurtiglading!

– Alt jeg vet er at jeg skal fly til Tromsø søndag 19. januar, og der står det en elbil og venter på meg. Deretter må jeg komme meg hjem til Oslo før grovisen fredag morgen. Det er null stress.

Schaus uttalelser har flere ganger slått tilbake på ham, som da han snakket seg inn i det 7 mil lange skirennet Marcialonga. Denne gangen er utfordringen mindre fysisk krevende, men like fullt en utfordring.

Les også:  Hele forskningsverdenen samles i Bodø

Ankermann i Morgenklubben på Radio Norge, Øyvind Loven, mener kollegaen ikke har forstått alvoret og at dette på ingen måte blir en «walk in the park».

– Geir har ikke nubbsjans. En ting er at han kommer til å gå tom for strøm. En annen ting er at han er så pratesjuk at han glemmer å kjøre sørover når han møter folk på veien.

Les også:  Hvordan velge riktig ladekabel for Nissan Leaf

Geir trenger all den hjelpen han kan få. Vil du hjelpe ham med lading, eller bare vise ham noe du er stolt av der du bor? Gå inn på radionorge.no og meld din interesse.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.