Fyller Nordlandshallen med eksperter og boliginspirasjon

boligmesse

3. – 5. mai er Boligmesse tilbake i Bodø, og Nordlandshallen fylles med eksperter på alt fra kjøkken til byggevarer.

– I år har vi mange nye utstillere, så her blir det noe for de fleste, enten du skal bygge eller kjøpe nytt, pusse opp eller bytte ut møbler og interiør. Og skal du planlegge vårsesongen, kan et besøk innom Obs Bygg sin store stand være verdt et besøk, forteller Ronny Bjørnsen fra arrangøren Compass Fairs.

Han er prosjektleder for messen som går av stabelen 3.-5. mai i Nordlandshallen, og legger til at et besøk på Boligmesse er en unik mulighet for en prat med eksperter fra de fleste bransjer innen hus og hjem.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

– Obs Bygg har med seg representanter fra flere av sine leverandører på stand, er du ute etter interiør kan du ta turen innom Bohus, og Bodø Interiør viser fram spennende nyheter og smarte løsninger for kjøkkenet. Ellers har vi med oss alt fra husleverandører til varmepumper, spabad og kunst, så det er bare å ta turen innom for inspirasjon og gode messekupp.

Les også:  Deler ut 23,5 millioner kroner til kundene i Bodø

I tillegg til spennende utstillere, blir messehelgen spekket med konkurranser når Otto Robsahm, kjent som «Sinnasnekker’n», inntar scenen.

– Otto holder både foredrag og leder de uhøytidelige konkurransene handyman og handygirl. Det er alltid spennende å se hvem som løser utfordringene på best mulig måte, og i år har vi en helt ny vri på finalerunden. Jeg kan love at dette er noe du vil ha med deg enten du ønsker å delta selv eller ikke. Otto leder også ballongslippet på søndag, der de oppmøtte kan vinne flotte premier fra våre utstillere.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Prosjektleder Bjørnsen minner også om årets messekonkurranse.

– I år kan de besøkende vinne produkter til sin bolig for totalt 300.000 kroner, og alt man må gjøre er å registrere seg på konkurransestanden ved inngangen. Hvis du nominerer en håndverker i kåringen «Norges hyggeligste håndverker» er du også med i trekningen av ett års gratis strøm fra Fjordkraft, avslutter han.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.