Full kontroll på alarmsystemet med nye Verisure Portal

verisure

Nyvinningen Verisure Portal gir kunden full kontroll på hele alarmsystemet uansett hvor man befinner seg i boligen eller bedriftslokalet. Portalen har både berøringsskjerm og lyd, samt en lett tilgjengelig SOS-funksjon.

Med innovative sikkerhetsløsninger fortsetter Verisure å heve standarden for alarmsystemer i Norge. Nå lanserer alarmselskapet nyvinningen Verisure Portal, som har betjeningspanel, sirene og Verisure Voice tale- og lyttefunksjon i én og samme enhet. 

– Med Verisure Portal har du full kontroll på alarmystemet i én enhet. Med den kan du tilkoble eller frakoble helsikringen eller skallsikringen, og den bekrefter med både LED-lys og stemme. I tillegg kan du ved utløst alarm ha en direktedialog med en operatør på alarmstasjonen via portalen uten at du er avhengig av telefonen, forteller sikkerhetsekspert Kenneth Hovde Omdal i Verisure.

Les også:  Hurtigruten vil støtte prosjekter langs kysten

Verisure Portal inneholder også en kraftig sirene med 100 dB sirenelyd. Den har dessuten en nyttig og lett tilgjengelig SOS-funksjon, som ved et tastetrykk setter deg i direkte kontakt med alarmstasjonen ved en nødsituasjon. I tillegg overvåker portalen også luftkvaliteten i rommet den er plassert, og indikerer om kvaliteten på luften er god eller dårlig. Funksjonen inneholder også en graf som vil vise luftkvaliteten målt over tid.

Les også:  Nye kjøkken-trender hos Designa i Bodø

Dersom du har siste versjon av Verisures kameradetektor, kan du også bruke Verisure Portal til å ta bilder hjemme eller i bedriftslokalet.

– Portalen har en brukervennlig berøringsskjerm. Den har også en bevegelsessensor som gjør at den «våkner til liv» når du er i nærheten, og gir deg enkelt oversikt over de viktigste alarmfunksjonene, sier Hovde Omdal i Verisure.

Verisure fortsetter å fokusere på innovasjon og produktutvikling, og har flere nyttige og spennende funksjoner til Verisure Portal som lanseres i tiden fremover.

Les også:  Nytt program skal gjøre ukrainske flyktninger i Norge til gründere

– Vi jobber nå blant annet med å utvide sikkerheten din hjemme med nye funksjoner i portalen. Etterhvert vil det også bli mulig å streame video direkte på portalen fra både GuardVision™ utendørskamera og GuardVision™ innendørskamera. Alle oppdateringer sendes automatisk til portalen, og kan lastes ned og tas i bruk når de lanseres, forklarer sikkerhetseksperten.

Verisure Portal kan flyttes rundt i boligen eller bedriftslokalet, men kommer også med et veggfeste for de som foretrekker å ha den fastmontert. Portalen er koblet til strøm, og har også batteribackup.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.