Full kok på Aspmyra da Glimt slo RBK

glimt

Serieleder Bodø/Glimt fikk besøk av et Rosenborg-lag i krise lørdag. Aspmyra var stappfullt, hele 8200 møtte opp i flott mai-vær, og bortetribunen var smekkfull av RBK-supportere også.

Glimt startet med god hjelp fra Glimt-fansen med trykk mot RBK som kom på hæla. Etter bare 5 minutter satte Fari Pemi inn 1-0 for Glimt.

Men RBK var ikke ufarlige. Bare 5 minutter etter setter det 16-årige RBK-talentet Sverre Nypan inn 1-1 for trønderne. Glimt-trykket fortsetter utover omgangen og rett før pause setter Hugo Vetlesen inn 2-1 for Glimt.

Les også:  Hvilke land heier nordmenn på under fotball-EM?

I andre omgang er det igjen RBK som biter ifra seg og Kristall Ingason som utligner til 2-2 for RBK etter 60 minutter. Rett etterpå er det Glimt-vingen Joel Mvuka som setter inn 3-2 for Glimt, målet ble kreditert for selvmål.

Det var full kok på begge lagene og på stadion utover i andre omgang, og Per Ciljan Skjelbred i Rosenborg fikk rødt kort, det gjorde også Marius Lode kort tid etterpå.

Les også:  Frykter reisekaos i sommer

Det hører også med til historien at Glimt fikk et mål som ble annullert.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.