FrP-politikeren Tom Cato Karlsen fra Bodø ny Fylkesmann i Nordland

tom cato karlsen

HM Kong Harald har i dag utnevnt Tom Cato Karlsen fra Bodø ny Fylkesmann i Nordland. Fremskrittsparti-politikeren Tom Cato Karlsen overtar etter Hill-Marta Solberg (Ap). Tom Cato Karlsen har vært varaordfører i Bodø og statssekretær for Fremskrittspartiet.

– Etter å ha hatt en klar plan for det meste jeg har gjort i mitt liv, så dukket denne muligheten mer eller mindre ut av intet, og jeg kunne ikke la muligheten gå fra meg. En gutt fra Rønvika skal nå snart være enhver sittende regjerings og kongens mann i fylket vårt, Sier Tom Cato Karlsen.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– På nyåret skal jeg vise meg tilliten verdig, og jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer, og gjøre mitt beste for kongeriket og Nordland i årene som kommer, sier Tom Cato.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.