Frikar-gründer Hallgrim Hansegård juryleder for Drømmestipendet 2019

drømmestripendet

Hallgrim Hansegård (38) fra Aurdal i Valdres er juryleder for Drømmestipendet 2019. Frikar-gründeren, danseren, koreografen skal bidra til at mange ungdommers kunst- og kulturdrømmer får verdifull «drahjelp» i 2019. Selv har han realisert drømmen om å utvikle hallingdansen til å bli en verdenskjent kunstform.

– Drømmestipendet er en flott ordning som ikke bare løfter fram unge kulturutøvere, men også lokalmiljøet og alle som jobber innen kulturfeltet. Å lede det viktige juryarbeidet er en stor ære som jeg virkelig gleder meg til å ta fatt på, sier Hallgrim Hansegård.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Drømmestipendet består av 100 stipend à 15 000 kroner – til sammen 1,5 millioner kroner. Drømmestipendet er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge.

Utdelernes håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer. Alle kommuner kan nominere hvor mange de vil fra 2019 innen disse kategoriene: Dans, musikk, sirkus, skapende skriving, teater, visuell kunst og annet.

Les også:  650 ungdommer vil prøve seg som fisker i sommer

I 2019 må en være født tidligst i 1999 og senest i 2006 for å kunne bli nominert til Drømmestipendet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.