Fremskrittspartiet holder kvinnekonferanse i Bodø

frp

Fremskrittspartiet ønsker at flere kvinner skal oppdage partiets politikk, og dette har Nordland FrP bestemt seg for å ta på alvor.

Organisatorisk nestleder i Nordland FrP, Kassandra Petsa, har valgt å arrangere 3 kvinnekonferanser i Nordland. Disse skal holdes parallelt 29.september i følgende byer: Narvik, Mosjøen og Bodø.

I Bodø holdes konferansen på Scandic havet. Den varer fra 11 til 18, og de som kommer på besøk hit er Lill Harriet Sandaune (Sentralstyremedlem i FrP), Fredrik Färber (Generalsekretær i Fremskrittspartiet), Kari Kjønaas Kjos (Stortingsrepr. for FrP og 1.nestleder i Kommunal og forvaltningskomiteen) og Norges Toppidrettsgymnas avdeling Bodø.

Les også:  Kulturdirektoratet har vurdert museene i Nordland

Konferansen er gratis, og åpen for både medlemmer av partiet og ikke-medlemmer som bare synes konferansen ser spennende ut. Inkludert får man et herlig lunsjmåltid.

Har du spørsmål om konferansen eller ønsker å melde deg på, så må du ikke nøle med å ta kontakt med Kassandra Petsas på mobil 98460927.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.