Fortsatt ledige plasser på Sonans i Bodø i januar

sonans

Mangler du det lille ekstra for å sikre deg studieplass til høsten, eller har du lenge tenkt på å ta opp fag? Sonans Utdanning har skolestart i slutten av januar, og har fortsatt ledige plasser både på skolen i Bodø og nett.

– Hos oss er det mulig å begynne helt frem til oppmeldingsfristen til privatisteksamen 1. februar. Det lønner seg likevel å være tidlig ute for å sikre seg en plass, og for å gå glipp av minst mulig undervisning dette semesteret, sier direktør for skoledrift, Michael Brekke.

Les også:  HentMeg-bussen i Bodø blir enda bedre

Det er fortsatt ledig plass ved Sonans i hele landet. Sonans har skoler over hele Norge: i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad, Drammen, Porsgrunn, Haugesund, Sandvika, Hamar, Bodø og Lillestrøm.

– I tillegg tilbyr Sonans privatistfag som nettstudier. Nettstudier blir stadig mer populært. Det er fleksibelt og mer tilgjengelig for de som har en travel hverdag med forpliktelser som jobb og familie.

Les også:  Nå får Bodø sentrum nytt avløpsnett

Sonans har 30 års erfaring med å støtte enkeltpersoner i deres mål om høyere utdanning. Som privatist ved Sonans kan man forbedre karakterer, ta fag man mangler eller legge realfag til vitnemålet, ta påbygg eller få studiekompetanse etter 23/5-regelen.

– Flere av de som kommer til oss ønsker generell studiekompetanse eller å ta fag de tidligere ikke har hatt på videregående. Det er enten for å få spesiell studiekompetanse, eller for å samle poeng for å stille sterkere ved neste opptak. En Sonans-rådgiver vil hjelpe deg med hvilke fagkombinasjon akkurat du trenger for å nå ditt mål basert på dine interesser, evner og timeplan-ønsker, avslutter Brekke.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.