Forsterk sansene med den nye NOMAD-kikkerten

SWAROVSKI

Det er et mesterverk med for alle sansene når SWAROVSKI OPTIK presenterer den nye CL Companion NOMAD. Det nyeste produktet i CL-familien har naturlige, autentiske materialer og det ypperste innen lærarmering, håndlaget i Østerrike.

Det gir deg dessuten eksepsjonell utsikt, intuitiv håndtering og imponerende bildekvalitet. CL Companion NOMAD-kikkerten er mer enn bare en kikkert – den er et uttrykk av pur eleganse og en følgesvenn du kan stole på i de helt spesielle øyeblikk.

Les også:  Internasjonal dag for kvinner i maritim næring

– CL Companion NOMAD har en spesiell appell til de som ønsker å nyte livet for fulle med alle sansene. Ved å kombinere svært høye standarder, eksepsjonelt håndverk og fremtidsrettet teknologi kan du oppdage verden fra et nytt perspektiv. Den passer for personer som stiller de høyeste krav til kvalitet og design, som lever i øyeblikket og nyter det, og som gjør hver dag til en spesiell dag, sier Carina Schiestl-Swarovski, styreleder i SWAROVSKI OPTIK.

Les også:  Nå skal TikTok verifisere AI-innhold

Den nye utgaven av den velkjente CL Companion, CL Companion NOMAD, har et imponerende og velbalansert optikk-design, som garanterer at observatøren får en uforglemmelig, men også komfortabel kikkeopplevelse. Når du setter denne kikkerten mot øynene, står du med én gang midt i selve øyeblikket. De er tilgjengelige i 8×30 og 10×30 forstørrelse, og skiller seg ut med synsfelt på henholdsvis 132 m og 108 m. Dermed er det enda mer rom for fascinerende oppdagelser.

Les også:  Norges mest populære bryllupskirke ligger på Gran Canaria

Kikkerten er kostbar, men passer for alle som vil ha det baste og jakter i naturen, er på hytta eller er i båten.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.