Forlenger og strammer inn korona-tiltak i Bodø

doktor

Formannskapet i Bodø vedtok, enstemmig,  torsdag å forlenge den midlertidige forskriften om smitteverntiltak for Bodø kommune. Anbefalingen om bruk av munnbind fortsetter, opplyser kommunen.

Det var 26. februar denne midlertidige forskriften ble innført, den vedtas for én uke om gangen, og kan forlenges. Nå er den altså vedtatt å gjelde fra 12. mars og til 25. mars – og det med noen få endringer. 

Les også:  LESERINNLEGG: Fortjener kriminelle innvandrere bedre tannpleie enn minstepensjonister?

Det er særlig om antall personer på arrangementer det nå er blitt strengere. Nå kan det kun være 20 personer på innendørs arrangementer der publikum sitter på faste, tilviste plasser. (Tidligere var dette 100 personer).

Det er ikke tillatt å arrangere eller delta på private sammenkomster innendørs på offentlig sted eller i leide eller lånte lokaler, der det er flere enn 10 personer til stede samtidig. Antallet inkluderer evt. arrangører og støttepersonell, opplyser Bodø kommune.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.