For første gang: Coca-Cola feirer Ramadan i Norge

coca-cola

Nå lanserer Coca-Cola en Ramadan-kampanje, på samme måte som selskapet i alle år har feiret julen med store kampanjer. Vi tar et standpunkt for mangfold, sier selskapets markedssjef i Norge.

I forbindelse med at Ramadan er inne i sin første uke lanserer Coca-Cola en stor Ramadan-kampanje i Norge – sin første noensinne.

– Nå vil vi feire Ramadan sammen med norske muslimer. Kampanjen bygger på våre kjerneverdier – fellesskap, glede og det å dele gode øyeblikk. Med utgangspunkt i disse har vi alltid markert julefeiringen, og det samme gjør vi nå med Ramadan. Slik ønsker vi å ta standpunkt for mangfold og kulturell inkludering, sier Johanna Kosanovic, markedssjef for The Coca-Cola Company i Norge.

Kampanjen vil bli synlig på mange forskjellige måter. 

– Vi kommer til å ta i bruk sosiale medier, vendingmaskiner, sampling, utendørsreklame, og lager en film for digitale flater. Ikke minst samarbeider vi med dyktige, muslimske influensere som bidrar til å skape oppmerksomhet om høytiden også blant alle de nordmenn som ikke feirer Ramadan, fortsetter Johanna Kosanovic. 

Den nye kampanjen bygger på selskapets kommunikasjonsplattform, KOS. Den handler om å oppfordre folk til å kose seg, uansett hvem de er. 

– På samme måte som julemåltidene er typiske øyeblikk der man kan kose seg, er også Iftar, måltidene etter man bryter fasten, det. Derfor er også oppfordringen den samme: Kos deg, og del det gode øyeblikket med dem du er glad i, avslutter Johanna Kosanovic i Coca-Cola.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.