Folk elsker matpakken hos Shell

shell

Matpakken «En real matpakke» fra Shell har blitt godt mottatt hos kunder over hele landet. En oppgradert versjon av den velkjente nistepakken, har gjort at flere kunder enn før kommer på besøk i Shell-butikkene.

Det er sunne og tidsriktige matpakker som smøres på Shell-stasjonene, og de selges i miljøvennlig emballasje. Siden produktet ble lansert i mars i fjor har det blitt smurt 1.500.000 millioner brødskiver.

Med matpakka har Shell-stasjonene fått mange nye kunder som har ønsket seg et bredere mattilbud langs veien. Kjeden har truffet et udekket behov med et sunt produkt som kunden kjenner. Matpakka er kjent og kjær, og spises både til frokost, lunsj, mellommåltid og ikke minst for de som ønsker god og sunn mat også på nattevakt.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

– Det har vært viktig for oss å fornye matpakka, ved at maten er nysmurt, sunn, god, delikat og billig. Alt ligger i en flott matboks med fersk salat og grønnsaker, og gir en god totalopplevelse, sier kategorisjef for mat og kaffe i Shell-kjeden, Hæge Vagle.

– Fortsatt opplever vi en sterk vekst i salget. Våre kunder er så glad i produktet at vi nå også har startet med å smøre matpakker med 3 skiver, sier Vagle.

Leverandør mottok pris
Under årets utgave av Shell Awards som gikk av stabelen fredag, ble matpakka til Shell kåret til årets produkt.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

Noe av hemmeligheten bak det ferske brødet er et grovt brød med tre haker på grovhetsskalaen med mye fiber og protein, og lite salt. Leverandøren av brødet fikk motta prisen på scenen.

– Lantmännen Unibake leverer det spesiallagde brødet til Shell-matpakka og har bidratt sterkt i produkt utviklingen og konseptet, ifølge Hæge Vagle.

– Distriktssjefene i Lantmännen Unibake har gjennom opplæring og trening bidratt til at stasjonsmedarbeidere har tatt eierskap til produktet og presenterer matpakka med stolthet, uansett Shell-stasjon i hele Norge, sier Vagle.

Les også:  Slik blir ladesommeren

Suksessen med matpakka feires også av brødleverandøren. -Det er så gøy å se hvor godt matpakka har slått an, sier key account manager Øyvind Rypås i Lantmännen Unibake. -Vi har jobbet hardt for å utvikle et brød som både er grovt og saftig. Dette brødet finner du ikke noe annet sted enn i matpakka hos Shell, fortsetter Rypås.

Pålegget består også av gode norske råvarer med salami, skinke og roastbiff fra Grilstad, egg fra Prior, ost fra TINE, ferske friske grønnsaker fra BAMA og håndlagde karbonader fra Matbørsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.