Følg storlagene i 3. runde i Carabao Cup

nent group viasat

Denne uken spilles 3. runde i den engelske ligacupen, som går under navnet Carabao Cup. På Viaplay og V sport får du med deg oppgjørene til alle de beste lagene.

Det er ikke lenge siden fotballsesongen startet på de britiske øyer, men vi er allerede kommet til den 3. runden i sesongens utgave av Carabao Cup, og mange av storlagene har blitt trukket mot overkommelig motstand.

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

Tirsdag møter Tottenham Leyton Orient på bortebane. Kampen sendes på Viaplay og V sport 1 fra klokken 18.55. Senere på kvelden skal Ole Gunnar Solskjærs Manchester United i aksjon, når de gjester Luton. Oppgjøret vises på Viaplay og V4 fra 21.10.

Onsdag sendes tre oppgjør parallelt klokken 20.40 på Viaplay. Den tøffeste kampen er oppgjøret mellom Leicester og Arsenal, som i tillegg sendes på V sport 1. På V sport 3 vises kampen Chelsea-Barnsley, og V sport + viser kampen mellom Fleetwood og Everton.

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

Runden avsluttes på torsdag, når regjerende mester Manchester City spiller hjemmekamp mot Bournemouth klokken 20.40 på Viaplay og V sport +. Samtidig skal også de regjerende Premier League-mesterne Liverpool i aksjon. De møter Lincoln på bortebane, og kampen sendes på Viaplay og V sport 1.

Sendeskjema, Carabao Cup:

Tirsdag 22/9 kl. 18.55: Leyton Orient-Tottenham, Viaplay og V sport 1
Tirsdag 22/9 kl. 21.10: Luton-Manchester United, Viaplay og V4
Onsdag 23/9 kl. 20.40: Leicester-Arsenal, Viaplay og V sport 1
Onsdag 23/9 kl. 20.40: Fleetwood-Everton, Viaplay og V sport +
Onsdag 23/9 kl. 20.40: Chelsea-Barnsley, Viaplay og V sport 3
Torsdag 24/9 kl. 20.40: Manchester City-Bournemouth, Viaplay og V sport +
Torsdag 24/9 kl. 20.40: Lincoln-Liverpool, Viaplay og V sport 1

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.