ANNONSE: Fleksible alternativer appellerer til flere og flere

Vi er mange som har hatt muligheten til å jobbe hjemmefra det siste året. Det viser seg også at mange av oss nordmenn også ønsker å fortsette å kunne jobbe hjemmefra eller der vi gjerne vil være et sted i fremtiden.

For mange arbeidsgivere har det også blitt vist at produksjonen har økt i mange selskaper når de også har fått sine ansatte til å jobbe «eksternt».

Når bedrifter kan se at produksjonen er den samme eller enda bedre enn før, er det også sannsynlig at de kan la sine ansatte fortsette å jobbe hjemmefra i økende grad. For bedrifter kan dette også bety en stor besparelse ved at du ikke lenger trenger å beholde store og dyre lokaler ettersom personalet fremdeles jobber hjemmefra.

Hvis du jobber hjemmefra eller hvis du er mye ute og reiser på jobb, er det som vanlig veldig viktig at du har riktig tilpasset utstyr for arbeidet ditt. Dettefor eksempel en god inkluderernettbrett, mobiltelefon og bærbar PC.

Å ha arbeidsutstyr av god kvalitet er også noe som bør sees på som en viktig investering av høyeste prioritet. Hva eller hvilket teknisk utstyr du trenger, varierer selvfølgelig som alltid fra person til person og avhenger av hvilke oppgaver som skal utføres.

Husk dette når du vil kjøpe et nettbrett.

Hvis du vurderer å investere i et godt nettbrett, er det også flere detaljer du først må vurdere. Til å begynne med må du bestemme om du vil ha en iPad, Android -nettbrett eller en Chromebook, her er det alltid lurt å velge etter hva du er vant til (avhengig av om du har en iPhone eller Android -mobil).

I det minste når det kommer til nettbrett, har størrelse også betydning. Hvis du har tenkt å bruke nettbrettet til jobb, anbefales det at du velger et nettbrett på minst 10 tommer slik at skjermen ellers risikerer å bli for liten.

Akkurat som når det gjelder mobiltelefoner og datamaskiner, er maskinvaren i et nettbrett også veldig viktig og der minst 64 GB anbefales.

Alle nettbrett i dag har WiFi, men det er også noen nettbrett som har plass til et SIM -kort, noe som alltid er verdsatt spesielt hvis du skal ut på farten.

I dag finnes det nettbrett med støtte for 3G og 4G og hvor Samsung også har flere nylig lanserte modeller som er klare for den kommende 5G.

Et annet alternativ å vurdere om det er noe for deg eller ikke, er om du vil ha en av Apples eller Samsungs modeller som allerede har et innebygd SIM-kort, et såkalt eSIM.

Til slutt bør du alltid bestemme valget av hvilket nettbrett du vil kjøpe, avhengig av hvilke spesielle ønsker og behov du måtte ha.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.