Fjordkraft har passert 70.000 mobilkunder

fjordkraft

I første kvartal 2019 hadde Fjordkraft-konsernet en organisk vekst på 1.679 strømleveranser i segmentene Consumer og Business. Ved utgangen av første kvartal 2019 var antall strømleveranser i segmentene Consumer og Business på 606.652.

Ved utgangen av første kvartal 2019 utgjorde Extended Alliance 33.822 strømleveranser, en økning på 358 strømleveranser fra forrige kvartal.

Totalt hadde konsernet 640.474 strømleveranser ved utgangen av første kvartal 2019. Dette er en økning på 86.291 strømleveranser sammenlignet med utgangen av første kvartal 2018.

Les også:  Guide for single nordmenn: Slik starter du å date igjen

I februar 2019 ble Elhub satt i drift. Elhub er Statnetts nye løsning hvor alle målerdata fra nettselskap og strømleverandører samles i ett system. I etterkant av implementeringen har det oppstått enkelte forsinkelser i arbeidsprosesser knyttet til etablering og opphør av strømleveranser.

– Vi er godt fornøyd med å oppnå positiv nettovekst innen alle segmenter i et kvartal med høye strømpriser, og hvor det har vært enkelte forsinkelser knyttet til oppstart av nye kunder, sier Rolf Barmen, konsernsjef.

Les også:  Hurtigruten vil støtte prosjekter langs kysten

Antall mobilabonnenter økte med 5.667 i første kvartal 2019, og ved utgangen av kvartalet hadde konsernet 71.648 mobilabonnenter.

– Etter Ice’ oppkjøp av Komplett mobil er Fjordkraft mobil nå landets største mobilleverandør uten eget nett. Det store flertallet av mobilkundene våre er også strømkunder. Det viser at det er betydelig interesse for bundling av tjenester, og bidrar til en mer lojal kundebase, sier Barmen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.