Finnair åpner sommerrute fra Bodø lufthavn til Helsinki

helsinki

Ferieglade nordmenn og spesielt bodøværinger, kan glede seg over det nye rutetilbudet fra Finnair.  Lørdag 27. mai markerer første dag med egen rute fra Bodø lufthavn til Helsinki med Finnair.

I sommer flyr Finnair til mer enn 50 destinasjoner i Europa og på listen over nye destinasjoner finner vi blant annet Bodø. Fra Bodø blir det tre ukentlige flyvninger til Helsinki i høysesongen og sommeren 2023. Flyvningene opereres med ATR-fly med 72 seter.

Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Dette er gode nyheter for bodøværinger, da det gjør det enklere for reisende å komme seg raskt fra Bodø til Asia samt at dette gir gode forbindelser til det europeiske nettverket. Dessuten vil også Ljubljana komme tilbake som reisemål fra Helsinki. Finnair starter også opp flyvninger til flyplassene Liante og Malpensa som begge ligger i praktisk nærhet til Milano.

– Vi merker at reiselysten til folk vender tilbake blant annet i Asia. Som et svar på det øker vi antallet flyvninger til europeiske destinasjoner for å møte den økte etterspørselen. Det er også positivt for bergensere og bodøværinger, fordi rutene deres er koblet på en sømløs forbindelse til Japan», sier Europasjef Robert Lönnblad i Finnair.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

Gjennom sommeren flyr Finnair til de fleste europeiske hovedstedene med en frekvens på minst to daglige flyvinger. De populære feriedestinasjonene Rhodos og Alicante er også inkludert i sommerprogrammet til Finnair.

Finnairs rutetilbud i Europa passer godt med langdistanse destinasjonene: Tokyo, Osaka, Shanghai, Hong Kong, Seoul, Singapore, Bangkok, Delhi, Mumbai og Tel Aviv. Finnair tilbyr også flyreiser til Dallas, Chicago, Los Angeles og New York.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.