Finn Schjøll lanserer serviset «Kaprifol»

firkløveren

La bordet ditt blomstre med Kaprifol! Vår folkekjære blomsterkunstner Finn Schjøll og Anna Handell har sammen designet serviset Kaprifol. Firkløverens nye servise er utgitt i samarbeid med Magnor og er et møte mellom stilren nordisk form og sprudlende blomsterglede.

Inspirasjonen er hentet fra noen av Finn Schjølls favorittblomster, kaprifol og erteblomst, som slynger seg vakkert over porselenet.

Serviset Kaprifol er fullt av overraskelser. Knoppen på terrinen er utformet som en blomst og på terrinlokket er en fugl i ferd med å lande. Lysskålen har en innside av skinnende platina, som sprer en luksuriøs glans over det dekkede bordet.

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

Det funksjonelle serviset gir mulighet til ulike måter å dekke bordet på, sobert hvitt eller livlig blomstrende. Eller hvorfor ikke mikse og matche de ulike delene til forskjellige anledninger. Dekk bordet med Kaprifol og nyt det flotte synet og de hyggelige stundene. 

– Det er alltid noe å gledes over, som Blomster-Finn sier.

Finn Schjøll har i mange år designet for Magnor Glassverk og blant annet skapt vasen «Boblen» som er solgt i over en million eksemplarer.

Les også:  Norges mest populære bryllupskirke ligger på Gran Canaria

– Finn har et varmt hjerte, et humoristisk sinn og er en kreativ sjel. Inspirasjonen bobler når vi jobber sammen, sier Anna Handell.

Handell har arbeidet som grafisk formgiver og illustratør i hele sitt yrkesaktive liv og hennes design er både levende og elegant. Sammen med Finn har hun designet et unikt servise som kombinerer stilren nordisk form og sprudlende blomsterglede.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.