ANNONSE: Finn den perfekte reisedestinasjonen i sommer

Det finnes mange flotte steder man kan reise til i sommer. Noen tenker kanskje at det er deilig å holde seg hjemme eller reise rundt i Norge, mens andre tenker at det er på tide å komme seg ut i verden og gjerne til varmere strøk.

Vi skal gi deg noen flott tips til hvor du kan reise i sommer. Både de typiske «syden» destinasjonene og noen nye du kan vurdere. La oss ta en titt på de flotte destinasjonene her:

Island

Når du tenker på destinasjoner å reise til om sommeren så tenker du kanskje ikke på Island med det første. Likevel er dette flott land der du kan dra på hvalsafari, snorkle, bade i naturbad og mye mye mer. Her får du korte netter og varme dager og det er masser av morsomme aktiviteter både du og familien din kan oppleve mens dere besøker landet. Reis til Reykjavík, Húsavik, Selfoss, Vik, Hveragerdi eller en av de mange andre flotte byene i landet. Finn flyreiser fra Oslo til Reykjavik her.

Hellas

Dette er en destinasjon vi nordmenn er glad i. Her kan du få hvite strender, lekre hus, turkist vann og god mat. Likevel er det ikke alle øyene som er like populære, og det kan hende at du har gått glipp av et par perler. Paros er en vakker øy som ligger sørøst for Athen og her får du virkelig en følelse av at du befinner deg i Mamma Mia filmen. Her er alle hus hvite og blå, vannet er turkist og det er færre turister her enn på mange av de andre øyene. Vi anbefaler absolutt at du tar deg turen hit dersom du ikke har vært her allerede.

Montenegro

Montenegro er nok heller ikke den typiske feriedestinasjonen mange ser for seg. Likevel kan dette lille landet by på flotte promenader, strender, vakkert hav og gode priser. Selv om det selvfølgelig finnes turister her så slipper du å møte på servitører som spør om du er svensk eller norsk slik som i Spania. Besøk Budva med strand, gamleby og utflukter, gamlebyen Kontor eller bo i vakre Podgorica. Her er mulighetene mange og det er ingen tvil om at du vil få en unik reise. Dette er et nokså uoppdaget ferieparadis som passer like fint for par og familier som for vennegjenger og kollegaer. Her er byene nære hverandre så du har også muligheten til å reise litt rundt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.