Finn Bjelke, Yan Friis og mesterkokk Ole Martin Alfsen med juleverksted på Radio Vinyl

radio vinyl

Julen er en tid for tradisjoner, og de som har fulgt herrene Finn Bjelke og Yan Friis på radio gjennom årene kan glede seg over at de blir det tradisjonsrike juleverkstedet også i år. Nå er Finn og Yan satt i Husarrest på Radio Vinyl. 

Sammen med mesterkokken Ole Martin Alfsen serverer radioheltene behersket julestemning på Radio Vinyl fra kl. 21 hver dag mellom 16. og 20. desember. 

I denne presangen av et radioprogram får du høre god julemusikk av typen du ikke har rukket å bli lei av så fort du har satt foten på et kjøpesenter. 

Les også:  – Planlegg høstferien nå

Du får også tips til julematen, pålegg fra Julepolitiet, og skråblikk uten fnugg av ironi fra en gjeng som gjør sitt for at julestemningen skal senke seg gradvis i stedet for å treffe deg som et knyttneveslag ved fem-tiden på julaften.

Hvis du er blant dem som synes julen fører med seg litt for mye stress, kan du nyte en rolig innspurt av adventstiden i godt selskap. Finn Bjelke er nemlig ikke av typen som knasker pepperkaker iført nisseslips fra sensommeren av. 

Les også:  Hipp hurra for Epledagen: 30 år i år!

– Yan og jeg lager disse julesendingene hvert år for å slippe å gjøre noe som helst hjemme. Min jobb er å hente juletreet, og så fort det er unnagjort, er jeg ferdig med juleforberedelsene. Ellers ligger min ekspertise i å smake på det resten av familien lager av julemat og bakst, sier han. 

Den andre halvdelen av radio-radarparet har kanskje et noe mer nostalgisk forhold til høytiden. 

– Yan er nok glad i ideen om barndommens jul, men nå har han alle Beatles-tingene han trenger. Vi har begge fått ishockey-spill, så forventningene til julefeiringen er ikke skyhøye lenger, sier Finn. 

Les også:  Refleks redder hundeliv

Men for deg som hører på er det ingen grunn til å jekke ned forventningene. Med Finn Bjelke og Yan Friis’ på radio blir det «same procedure as every year». 

Julehusarrest på Radio vinyl sendes fra kl. 21 hver kveld fra 16. til 20. desember.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.