Feriebestillingene strømmer inn hos TUI – Øker kapasiteten

tyrkia

Salgstall fra TUI viser en salgsøkning på 48% sammenlignet med uken før for årets sommersesong, og hele 152% over salgsnivået for samme uke i 2019. Etterspørselen er så høy at TUI nå har økt kapasiteten til de mest populære reisemålene Kreta, Rhodos, Kypros og Palma fra Oslo i sommer.

– Bestillingene strømmer inn, og det er ingen tvil om at nordmenn skal til sydligere strøk i sommer. Salgsnivået ligger over det vi så i 2019, og vi har sett oss nødt til å øke kapasiteten for å møte etterspørselen vi ser akkurat nå. Det er fortsatt de største og mest kjente destinasjonene de aller fleste bestiller, men vi ser at rimeligere destinasjoner trender i søk. Spesielt har Albania hatt eventyrlig vekst i interessen brant reiselystne, der antall søk har økt med hele 170% de siste månedene, og salget økte med 25% i forrige uke, sier Nora Aspengren Kommunikasjonssjef i TUI.

Les også:  Verdens biedag og biologisk mangfold dagen

Kjente spanske og greske destinasjoner er fortsatt mest populært blant norske reisende, men interessen for rimeligere destinasjoner som Tyrkia, Bulgaria og Albania topper søketrenden akkurat nå. Spesielt har Albania hatt sterk vekst i interessen blant reiselystne, der antall søk har økt med hele 170% de siste månedene, og antall feriebestillinger økte med 25% i forrige uke.

Den økende etterspørselen gjør at TUI nå setter opp 53 ekstra avganger fra Oslo Lufthavn i sommer til de mest populære destinasjonene Kreta, Rhodos, Kypros og Palma.

Les også:  Frisk opp sommerfesten med favoritten St. Germain Spritz

Topp 5 Sol- og Stranddestinasjoner:

  1. Kreta
  2. Mallorca
  3. Rhodos
  4. Kypros
  5. Tyrkia

Topp 5 storbyer:

  1. Bologna
  2. Bangkok
  3. Nice
  4. Roma
  5. Barcelona
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.