Fauske FrP inviterer til 8. mars-markering

kassandra

Det ser ut til at kvinnedagen vil bli godt feiret i Fauske i år. Det vil også foregå kvinnedagsmarkeringer i buldrehallen og på Bygdetunet – og nå vil også Fauske FrP arrangere et arrangement på Fauske Hotell.

På programmet står blant annet visninger på storskjerm. Lokallaget har mottatt flere personlige videohilsninger fra FrP-topper i anledning dagen, hvor de forteller om hva de mener er viktige kvinnekampsaker. Blant disse er for eksempel Siv Jensen, Sylvi Listhaug, Per Sandberg, Mazyar Keshvari med flere. De har også mottatt hilsning fra den norsk-somaliske samfunnsdebattanten Shurika Hansen som er veldig i vinden for tiden.

Les også:  Ønsker fortgang i konsesjonssak i Bodø

– På denne 8.mars-markeringen vil vi vise frem kvinnekampsaker som vi har inntrykk av ikke blir satt nok fokus på. For eksempel vil vi løfte godt frem dette med æreskultur, negativ sosial kontroll, kjønnslemlestelse og lignende problemer som særlig gjelder minoritetskvinner og kvinner i den tredje verden, forteller leder i Fauske FrP, Kassandra Petsas.

Det betyr at det er tre ulike markeringer av kvinnedagen på Fauske.

– Dette kunne jeg sagt mye om. Det har for eksempel med å gjøre at jeg spurte om å få være med i planleggingen til den «etablerte» 8.marskomiteen her på Fauske, og det så ut til at jeg fikk være med helt til de plutselig snudde for litt over ei uke siden og jeg ikke fikk svar på flere henvendelser. Da bestemte jeg meg for å lage et eget arrangement, men dette er overhodet ikke negativt – da får jeg gjort det enda mer på «min måte». Jeg synes det er veldig artig at vi nå er 3 «grupper» som arrangerer 8.mars-markering på lille Fauske i år. Det er også kult at arrangementene er såpass ulike.

Les også:  Bodøværinger får mest kaffe for pengene i Nordland

I tillegg vil lokale politikere holde appell. Et kulturelt innslag blir det også i form av sang. Det serveres gratis kake og kaffe til alle som møter opp.

– Man må ikke være FrPer for å delta på markeringen, her er alle velkommen! Vi håper at mange vil ta turen for å høre om disse svært viktige sakene og for å bli mer kjent med oss, avslutter Kassandra.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.