Entelios på lag med Norges Skiskytterforbund

mixed

Entelios, som leverer klimavennlig energi, tjenester og produkter i det europeiske bedriftsmarkedet, er stolt sponsor av det norske landslaget i skiskyting sesongen 2018-2019.

Nylig samlet Agder Energi tre av sine markedsselskaper i bedriftsmarkedet under den nye merkevaren Entelios. Bakgrunnen for sponsorsamarbeidet er målet om å bygge en felles kultur i den nye organisasjon. Det gjøres ved å samle kunder, ansatte og leverandører rundt en idrett som er populær i hjemmemarkedene for Entelios (Tyskland, Sverige og Norge).

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Nå starter jobben med å skape fellesskap, engasjement og tilhørighet, og det tror vi skiskyting generelt og det norske landslaget spesielt kan hjelpe oss med, sier Atle Knudsen, administrerende direktør i Entelios Norden.

-Norges Skiskytterforbund gleder seg til å samarbeide med Entelios. Skiskyting er meget populært i både Norge, Sverige og Tyskland noe som sammenfaller bra med den satsingen Entelios nå har startet på. Vi håper derfor at våre profiler og prestasjoner skal være med å bidra til en suksessfull reise, sier konstituert generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Stig Flatebø.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Intern stolthet og konkurranseinstinkt
Entelios blir ikke synlig på utøvernes utstyr eller klær, men ønsker å bruke utøvere og støtteapparat til å bygge intern stolthet, skjerpe konkurranseinstinktet og lære mer om hvordan yte maksimalt under høyt press.

– Vi opererer i et marked hvor utviklingen skjer raskt. Da er det naturlig at vi henvender oss til noen av verdens beste idrettsutøvere for å lære om mental styrke, utholdenhet, spurtegenskaper og ro i avgjørende øyeblikk, forklarer Knudsen.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Entelios har allerede planlagt samlinger under VM i Östersund og i Holmenkollen og ser frem til faglig påfyll og kappestrid.

– Jeg ser frem til samlingene og landskampene vi får i vinter. Det er alltid gøy å slå svenskene, spesielt med to sørlendinger på laget, sier Atle Knudsen, som selv kommer fra Sørlandet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.