En Julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss og Korrækte Damer i Bodø

en julekonsert

Chris Medina, Eirik Næss med pianist Lars Støvland ringer julen inn i Rønvik og Fauske Kirke den 28. og 29. november med konserten «En Julekonsert» sammen med Bodø-koret Korrækte Damer. Det vil bli presentert kjent julemateriale i trioens smakfulle versjoner, samt litt originalt materiale og selvfølgelig Chris sin megahit What Are Words.

Chris Medina ble verdenskjent da han i 2011 deltok i American Idol og i etterkant ble kjent med superhiten What Are Words, som toppet listene i bl.a. Norge i lange tider. Siden den gang har Chris holdt seg aktiv som artist og låtskriver med base i Norge.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Han var nylig med i Århundrets stemme på TV2 og gjorde seg bemerket med flere flotte opptredener.

Eirik Næss er en norsk artist og musiker som blant annet er kjent fra sin trio BISÅN, samt fra deltakelse i Idol 2016 hvor han bemerket seg med flere minneverdige opptredener. Eirik har også jobbet på og av scenen med et bredt spekter av artister som Alan Walker, Ida Maria og Angelina Jordan.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

Han har også vært å se på TV i beste sendetid i programmer som Stjernekamp og Beat for Beat.

Lars Støvland er pianist, arrangør og bandleder som i tillegg til å ha jobbet med Chris helt siden starten i 2011 og med Eirik i 15 gode år, og har som musiker og/eller arrangør blant annet jobbet med John Newman, Adam Douglas, Julie Bergan, Daniel Kvammen og Jan Eggum.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.