Elkjøp hovedsponsor under Norway Cup: – Skal samle det beste fra to verdener

elkjøp

Det sier Elkjøps gaming-ansvarlig Nils Martin Øyo som mener det er selvsagt at man kan være interessert i fotball, samtidig som man liker å game. – Det er idrett begge deler, sier Øyo.

Elektronikkjeden var også samarbeidspartnere i fjor, og det med god suksess. Entusiasmen spredde seg kjapt for barn og unge på Ekebergsletta, da Elkjøp var til stede med det nyeste innen teknologi, gaming og spill. Og til foreldrenes glede – ble det en velfortjent pause fra heiingen på sidelinjen.

– Vi skal ikke ta fokuset vekk fra gressmatta. Tvert imot! Men vi ønsker å være et aktivt alternativ for en gjeng med barn og unge som ofte har en umettelig energi, også mellom kampene. Med E-sportturnering, flere aktiviteter, overraskelsesbesøk av kjente profiler og muligheter for å teste ny teknologi – er vi sikker på at Elkjøphallen blir populær også i år, sier Nils Martin Øyo.

Les også:  Anders Aukland med ny treningspodkast for NRK

– Det er en helt spesiell stemning på Ekeberg under Norway Cup, og det skal arrangørene ha æren for! At man år etter år klarer å skape en arena hvor barn fra hele verden samles, leker, spiller og samles – det er unikt! Det gjør oss ekstra stolte over å få være hovedsponsor og samarbeidspartner tre år frem i tid, sier Charlotte Lüthcke Solberg, Event-ansvarlig i Elkjøp Norge.

Les også:  VIDEO: Glimt i cupfinale etter seier mot Vålerenga

Event-sjefen lover også at i år blir aktivitetene flere, Elkjøps opplevelsessenter blir større og sammen med et hav av elektronikk blir den store Elkjøpstanden til glede for alle aldre under Norway Cup. 

– Det aller viktigste ved å være tilstede, er at vi er med på å skape glede og gode opplevelser blant de som velger å besøke oss. Samtidig har vi også et ønske om at både foreldre og barn skal vite at de kan komme til oss, om man har spørsmål rundt spill, gaming, eletronikk og teknologi – ikke bare når man trenger produkter. Vi vil vise at det er helt greit å spørre, derfor er det naturlig for oss å stille opp på de unges premisser, sier Charlotte Lüthcke Solberg.

Les også:  Glimt slo Vålerenga: Pelle scoret fire!

Norway Cup starter søndag 28. juli til og med lørdag 3. august 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.