Eksplosiv vekst i nedlasting av lese- og lydbokapp for barn

pickatale

Som en følge av stengte skoler og barnehager, opplever selskapet Pickatale en kraftig økning i nedlasting av deres lese- og lydbokapp.

– Vi har siden lansering hatt en jevn økning i installasjoner, men aldri tidligere opplevd en slik utvikling i nedlastning av Pickatale som det vi har gjort den siste uken, vi setter nye rekorder hver dag sier Espen Viskjer i Pickatale.

Pickatale tilbyr en lære-, lese- og lytteapp for barn opp til 10 år. Selskapet har for øyeblikket over 2000 barnebøker og lydbøker tilgjengelig i det norske markedet. Etter at skoler og barnehager stengte dørene som følge av Corona-pandemien, opplever Pickatale daglig en markant vekst.

Les også:  Test: Disse kjøleboksene er best til bilferien

– Jeg er selv småbarnsfar og har i likhet med mange andre fått merke hvor krevende det er å skulle håndtere jobben fra et hjemmekontor mens ungene er hjemme fra skolen. Jeg tror mange opplever dette som en ny utfordring i hverdagen, og vårt håp er at Pickatale kan bidra til å både aktivisere barn på en fornuftig måte, samtidig som de voksne forhåpentligvis kan få litt uforstyrret tid til å håndtere jobb og andre ting i hjemmet, sier Viskjer.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

Han tror sammenhengen mellom stengte skoler og barnehager, og foreldre som er i karantene, har hjemmekontor eller er permitterte, gjør at stadig flere får øynene opp for ting som kan bidra til å aktivisere barn samtidig som det stimulerer til læring.

– Det er tydelig at foreldre ønsker at barna skal ha tilgang til noe som både er lærerik og underholdende i en ellers svært krevende tid, sier daglig leder Espen Viskjer i Pickatale.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.