Eksklusivt intervju: Bodø-gruppa Regnvær har sluppet «Aurora»

sesong 1

Regnvær varmet opp for Violet Road på torget i Bodø forrige uke. I dag er Bodøværingene ute med låta «Aurora», som allerede er listet på NRK P3 og NRK Nordland.

Bodøposten.no fikk et eksklusivt intervju med Kristian Brunvær Steffensen og Jonas i Regnvær:

– Å bli spilt på NRK er et mål vi har hatt veldig lenge, men vi ble positivt overrasket når vi fikk nyheten, sier Kristian.

Les også:  PODCAST: Ny ordfører i Bodø

– Regnvær har jobbet lenge med låta, vi begynte så smått i 2016 og har en euforisk følelse når låta nå er ute, forteller de.

– Vi har fått mye positiv feedback på låta, vi er veldig fornøyd med låta selv, og er glade for at andre også liker den, sier Jonas til Bodøposten.no.

Til tross for deres unge alder har det fengende pop-bandet imponert med stødige live-opptredener. De ble også plukket ut av OverOslo-festivalen til å spille på GNIST-festivalen i Oslo. Der var de 12 av 450 musikkprosjekter som ble valgt ut av en jury bestående av musikkjournalister, arrangører, musikere og plateselskaper i norsk musikkbransje.

Les også:  Ny algelab åpnet i Bodø

De har også spilt på festivaler som Trænafestivalen, Parkenfestivalen, Buktafestivalen, Bakgården og Bodøfestivalen.

«Aurora» er første smakebit fra deres kommende EP «Våken Hele Sommeren» som ventes 20. september.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.