Dramatisk seier for Glimt i Europaligaen i Nederland

fotball

Bodø/Glimt besøkte nederlandske AZ Alkmaar torsdag kveld på AFAS Stadion i returoppgjøret i UEFA Europa Conference League. Glimt hadde 2-1 i ledelse som utgangspunkt før kampen startet.

Hjemmelaget AZ måtte vinne med to mål for å ta seg videre. På tribunen var det mange Glimt-supportere, men hjemmelaget AZ Alkmaar startet sterkt og presset Glimt. Etter 20 minutter satte Vangelis Pavlidis inn 1-0 for AZ.

Men Pellegrino scoret 1-1 for Glimt bare 5 minutter senere. Og hjemmelaget AZ svarte bare minutter ettter og stillingen ble 2-1 for nederlanderne.

Dermed måtte det ekstraomganger til for å skille lagene. På ekstra tid i første omgang av ekstraomgangene er det høyrebacken Alfons Sampstedt som sender Glimt til himmels. Stillingen blir 2-2 og med 2-1 som utgangspukt gikk Glimt videre i Europaligaen etter en dramatisk kamp.