Dr. Jordan B. Peterson til Norge!

live nation

Dr. Jordan B. Peterson, den bestselgende forfatteren bak 12 Rules for Life: An Antidote to Chaos, tar turen til Norge. På grunn av stor etterspørsel har han lagt til flere datoer på sin turné, og 23. oktober har du mulighet til å oppleve han i Oslo Konserthus.

Han vil holde et revolusjonerende foredrag om hvordan du kan overvinne livets største hindringer, forbedre deg selv, religionspsykologi, mytologi og mye mer. Billetter er i salg fra fredag 20. juli kl. 10.00.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Dr. Jordan B. Peterson er en klinisk psykolog, kulturkritiker, tidligere Harvard professor, og for tiden professor ved Universitetet i Toronto. Hans hovedområder er religionspsykologi og ideologisk tro, samt vurdering og forbedring av personlighet og ytelse. Dr. Peterson har publisert over hundre vitenskapelige artikler, gitt ut boken Maps of Meaning: The Architecture of Belief og bestselgende 12 Rules for Life: An Antidote to Chaos.

På Harvard ble han nominert til den prestisjetunge Levinson Teaching Prize, og blir ansett som en av tre livsendrende professorer ved Universitetet i Toronto. Hans forelesninger om mytologi og psykologi ble så godt mottatt at de ble omgjort til en populær serie i 13-deler på TVO.

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

Dr. Petersons YouTube-kanal (Jordan Peterson Videos) har over 1,2 millioner abonnenter og videoene har i gjennomsnitt 1 million visninger. Her kan du se hans forelesninger ved Universitet og offentlige foredrag, hans svar på dagens polariserende politiske kriser og intervjuer med eksperter. Dr. Jordan B. Peterson og hans kolleger har utviklet programmer som har til formål å hjelpe folk med å forstå sin personlighet og forbedre livene sine.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Han har dukket opp på nyhetskilder som BBC, Channel 4, samt flere populære podcaster og show, inkludert Joe Rogan Experience, Under The Skin med Russell Brand, The Rubin Report, og mange flere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.