Disse julegavene havner på Finn.no

julegaver

Tredje juledag er kjent som den store byttedagen når det gjelder julegaver. Men stadig flere nordmenn dropper å bytte gavene de ikke trenger eller ikke ønsker å beholde, og legger dem heller ut for salg på Finn.no torget.

Så langt i romjulen har det blitt lagt ut flere hundre privatannonser som inneholder ordet «julegave» på Finn.no torget.

– Romjulen er en god anledning til å gjøre et kupp på ubrukte ting. Mange får julegaver de ikke trenger, noe som genererer flere annonser med ubrukte varer i dagene etter julaften, sier kommunikasjonsansvarlig i Finn.no, Kristine Eia Kirkholm.

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

Tall fra Torget viser i tillegg at det er særlig innenfor kategoriene «telefoner og tilbehør», samt «lyd og bilde» det legges ut flest julegaver.

– Noen får gaver som er kjøpt i andre byer, eller de er kjøpt på salg og kan ikke byttes. Aktiviteten på Torget viser at det er et solid marked for videresalg, sier Eia Kirkholm.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.