Dette er kjendisene i Senkveld-slaget «Øst mot Vest»

senkveld tv2

Denne høsten tar «Senkveld»-programlederne Helene Olafsen og Stian Blipp «Camp Senkveld»-konkurransen til helt nye høyder med «Senkveld-slaget: Øst mot Vest».

Bergenspatrioten Stian skal slåss mot Oppegård-jenta Helene om hvilken landsdel som er den ypperste. 

Gjennom flere år har konkurransen «Camp Senkveld» vært et fast innslag i TV 2-programmet, og dette vil Olafsen og Blipp videreføre – nå med sin egen vri. I likhet med tidligere år vil to lag konkurrere mot hverandre. Men denne gangen vil det ene laget, «Vest» være ledet av Stian Blipp, og det andre laget vil bestå av deltagere fra «Øst» og være ledet av Helene Olafsen. Konkurransen har fått tittelen: «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» 

Les også:  1 av 5 har kjørt bil uten å vite om de var edru

– Stian går rundt i livet med den naturlige selvtilliten det gir å være bergenser. Nå skal han og vestlendingene jekkes ned noen hakk, lover Helene. 

– Jeg gleder meg til å bevise at det er en grunn til at vi fra vest får tyn for at vi er så selvgode og brautende. Svaret er enkelt. Vi har grunn til det, repliserer Blipp.

Les også:  Advent: Store forskjeller på stearinlys

Helene skal lede laget fra øst, som består av Svein Østvik, Isabelle Ringnes, Freddy Dos Santos og Hasse Hope. 

Stian leder laget fra vest, hvor deltagerne er Leif Einar «Lothepus» Lothe, Kristin Gjelsvik, Jan-Henrik Børslid og Isabel Blanco. 

Lagene er allerede i gang med innspillingen ved den vakre skjærgården ved Langesund like utenfor Porsgrunn. Her blir deltakerne utfordret både i det våte og tørre element – og det blir garantert blod, svette og tårer. 

Les også:  Datingåret 2023: Norske single dropper date nummer to

«Senkveld med Helene og Stian» har premiere på TV 2 fredag 6. september.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.