Designa feirer 20 år med nyheter i Bodø

handeland

Designa ble etablert i 1992 av Henning Christensen og het den gangen Designa Møbler A/S, men da virksomheten begynte å produsere kjøkkeninnredning i 2000 ble navnet endret til Designa A/S.

Nå feirer Designa sitt 20-års jubileum med å lansere en rekke nye og spennende nyheter, og nyhetene er nå tilgjengelige hos Designa i Bodø.

Helt siden oppstarten har Designa vært opptatt av nytenkning, kvalitet og design i alle ledd. Intet er unntak når de nå lanserer nye farger og fronter, myke overflater, naturlige materialer, praktiske tilbehør, nye grep og nye kombinasjoner.

Les også:  LESERINNLEGG: Bodø2024 og forsoning i Nordland

En av de største nyhetene finner vi blant Nature-kolleksjonen, og består av en innfelt kant som gir en elegant vri og som setter et unikt preg på frontene. Dette er en helt ny og spennende designdetalj som er med på å ramme inn kjøkkenet ditt på en elegant og unik måte.

– Med en innfelt kant i frontene integrerer vi en raffinert detalj og leker med uttrykket. Kombiner gjerne ulike størrelser på skuffer og skap for å få et grafisk uttrykk, på den måten får alle elementene alt fra et naturlig svevende uttrykk til et kraftigere design, forteller Brigitte Kürzel, designer hos Designa A/S.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

Alle nyheter er nå tilgjengelige i Designa-butikker over hele landet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.