Designa Bodø kåret til årets norske partnerbutikk

designa

I helgen holdt den danske kjøkkenleverandøren Designa sitt årlige forhandlermøte i Danmark, og her ble Designa i Bodø kåret til årets partnerbutikk i Norge. Det neste året kan butikken smykke seg med tittelen som årets Designa partner.

Lørdag den 26. oktober avholdt den danske Designa kjøkkenkjeden sitt årlige forhandlermøte på hovedkontoret i Kjellerup i Danmark med alle partnerbutikker og forhandlere fra hele Danmark og Norge. Det er en fast tradisjon, og er blant høydepunktene når DESIGNA kjedens administrerende direktør Erik Høj løfter på sløret for hvem som blir kåret til årets butikk i henholdsvis Norge og Danmark.

To stolte og glade innehavere
Blant 20 norske Designa butikker ble det butikken i Bodø som vant tittelen og kan dermed kalle seg for årets DESIGNA partner i Norge.

Det er Inger Kristin Taraldsen og Janne Arntzen som driver butikken som ble åpnet 14. august 2015.

– Vi er utrolig stolte over å få denne annerkjennelsen og har fra starten hatt den ambisjon om å skape et sterkt fundament for butikken og utdype kjennskap til det lekre danske designet som Designa er kjent for, forteller Inger Kristin Taraldsen.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

– Vi er meget takknemlige for den mottagelsen vi har fått i Bodø, samt den store støtten vi har fått fra våre mange kunder som gir oss full tillit når det gjelder å levere et nytt kjøkken-, bad- og garderobeløsninger. Nå skal vi stå på enda mer for å øke kjennskap til det danske kjøkkendesignet her i Bodø, sier den glade medeieren Janne Arntzen.

Høy servicegrad og kundetilfredshet
Designa kjøkkenkjede er i Danmark en av de store aktørene innenfor kjøkken-, bad-, vaskerom- og garderobeløsninger. Det er nå et stort fokus på markedet her i Norge, hvor de innen de seneste år har åpnet en rekke nye konseptbutikker, og flere er på vei.

Les også:  15 millioner plastposer spart siden i sommer

– I Designa ønsker vi å inngå partnerskap med ambisiøse kjøkkenfolk som har lyst og evne til å drive selvstendig kjøkkenvirksomhet med en sterk dansk kjede med røtter solid festet til den danske designtradisjon i ryggen, sier Erik Høj, administrerende direktør i Designa.

– Designa Bodø er kåret til «Årets butikk 2019» fordi de gjennom flere år har vist en høy og god kompetanse innen både retail, kundebehandling og drift. De har dessuten jobbet målrettet for å bli en preferert kjøkkendestinasjon i sitt marked, noe de gjennom sin vekst på nesten 25% det siste året også har vist at de har blitt. Gjennom flere år har de vist at de har god kontroll på sin økonomi gjennom sunn og god drift hvor de har tatt de riktige valgene. Inger Kristin Taraldsen og Janne Arntzen utfordrer oss positivt ifht vår sortimentsutvikling og har flere ganger kommet med gode og konstruktive forslag til endringer. Dessuten gjøres dette med et smil om munnen som verdsettes høyt. De har også vært en foregangsbutikk innen bruk av sosiale medier og nyter godt av dette i sitt daglige virke. Taraldsen og Arntzen er to positive partnere som er med å skape et godt miljø rundt seg. De er også høyt respektert for sitt positive vesen hos våre andre partnere både i Norge og Danmark, samt internt hos Designa, forteller Andreas Lundgård, markedssjef i Designa.

Les også:  Terningkast 6: Lattergalla på Stormen skuffet ikke

Prisen som årets partnerbutikk utdeles av Designa A/S én gang årlig. I begrunnelsen for kåringen ligger blant annet en unik innsats for Designa merket og kundene i handelsområdet, samt stor lojalitet over for konseptet. Ut over hederen følger det også med et gavekort til vinneren pålydende kroner 10.000,-.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.