Derfor går vinterferien til Alpene

ski vinter alpene

Unike vinterferieopplevelser venter i Alpenes fjell-landskap. Opplev Østerrike, Italia og Tysklands beste langrenns-løyper med Cross Country Ski Holidays som har dedikert seg fullt ut til vintersport.

En vinterferie i Alpene med Cross Country Ski Holidays byr på 20 forskjellige regioner å velge fra i Østerrike, Italia og Tyskland. Her får du og familien alt det dere forventer som perfekt langrennsski-infrastruktur og helt uberørte snødekte landskap.

Cross Country Ski Holidays’ langrennsskiområder og kompetente hoteller tilbyr fremragende service – om du enten har bruk for en individuell lærer, skiskole, guidede skirenn eller leie av utstyr. Ta familien med på helt nye eventyr i snøen, vekk fra overbefolkede skiløyper, hvor dere kan gli mykt gjennom snøkledd natur og erobre fjelltoppene.

Les også:  4. april er gulrotens dag

Fem gode grunner til å holde vinterferien i Alpene:

1. De unike Alpene
Et skieventyr i Alpenes høyder gir et helt nytt perspektiv på vinterferien. Alpenes majestetiske fjelltinder tilbyr noe som ingen fjellkjeder i Norden har. Gled deg til storslagen panoramautsikt som du aldri glemmer og et garantert instagram-vennlig landskap i hvitt og blått.

2. Snøgaranti og områder med isbreer
Merk grenseløs frihet i Dachstein og Kitzesteinhorn i Østerrike hvor lange isbreer strekker seg 2.700 og 3.000 meter over havets overflate. Du og familien kan se frem til høy snøgaranti og en utrolig allsidig destinasjon. Områdene med isbreer tilføyer noe helt spesielt til skituren for alle vintersportsentusiaster.

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

3. Høyere luftlag
Løypene er lagt høyt oppe i fjellene, i de tynnere luftlagene, så du får det optimale treningsutbyttet av skituren. I tillegg får du en formidabel utsikt.

4. Standarder som stiller krav
Alle regionene byr på høye skisportsstandarder. Cross Country Ski Holidays stiller store krav til sine hoteller og den service som tilbys gjestene. Du vil alltid møte en vert med stor pasjon for sporten, og hotellene tilbyr bl.a. leie av utstyr, mulighet for oppbevaring og stell av utstyr mm. Alle gjester kan forvente minst én langrennsskiskole, servicestasjoner og fremragende infrastruktur samt fasiliteter langs løypene.

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

5. Tre kulturrike land
Sist men ikke minst byr vinterferien i en av Cross Country Ski Holidays’ regioner på møter med andre kulturer. Østerrike, Italia og Tyskland byr på vakre, snøkledte omgivelser, spennende events for store og små samt lokal mat og drikke. Smak på kulturen med en sprøstekt, østerriksk schnitzel, lekre antipasti i Italia eller Weißwurst og kjølig spesialøl i Tyskland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.