ANNONSE: De største trendene innenfor hudpleie for menn

Det er ikke noen overraskelse at hudpleie er viktig – det er ganske allment kjent kunnskap som de aller fleste har erfaring med, eller kommer til å få erfaring med. Men lenge har dette blitt sett på som noe feminint, og derfor noe som bare har føltes riktig for kvinner. Mange menn har unngått å prioritere hudpleie på grunn av dette, men heldigvis er vi midt i et skifte nå, der dette er på vei til å bli like vanlig for menn som det er for kvinner.

Det er en viktig utvikling vi ser innenfor både skjønnhet, mote og hudpleie. Det at menn likestilles med kvinner å dette, er en tydelig positiv utvikling som gjør at menn kan få lov til å ta vare på huden sin, på samme måte som det kvinner har gjort i årtider. For enten det er hårprodukter, hudprodukter eller annet, er det ikke noen grunn til at menn ikke skulle ha de samme mulighetene som oss til å ta vare på seg selv på den måten.

Men til tross for dette, er det likevel fortsatt et veldig stort fokus på dele produkter inn i hva som passer til forskjellige kjønn, selv om produktene faktisk inneholder akkurat det samme. For selv om det kanskje er teit, så er markedsføring av disse produktene til menn som maskuline, fortsatt viktige som en del av måten man får menn til å begynne med den hudpleien de fortjener.

Maskulin hudpleie

Noe av det som skiller hudpleie og hårpleie for kvinner og menn, er selvsagt alt som har med skjegg å gjøre, for her er det selvsagt spesielle behov som gjelder. Og det har vært utrolig mye større fokus på skjegg og maskulin hudpleie den siste tiden, og dette har gjort at det faktisk er mange menn som har begynt med mer generell hudpleie og hårpleie også. For på en eller annen måte har fokuset på det å ta vare på skjegget sitt, gjort det mer legitimt for mange menn å ta vare på håret og huden sin mer generelt sett også.

Fokuset på skjeggpleie har gjort at det er mye enklere å begynne med annen hudpleie og hårpleie, fordi man begynner å finne ut av hvor bra dette føles og ikke minst hvor stor effekt dette har når man gjør det regelmessig. Derfor er det bra at man kan begynne med en ting, og la det bli noe som kan utvikle seg til en større rutine som kan gjøre det enklere for menn å ta vare på huden sin.

Noe av den aller mest viktige måten å ta vare på huden sin er gjennom solkrem, som i tillegg til vanlig hudpleie er noe vi kan gjøre hver dag, hele året.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.