Datek og Norautron inngår strategisk samarbeid

Norautron

De to norskeide selskapene Norautron og Datek inngår strategisk samarbeid for utvikling og produksjon av produkter til smarte hjem, smart helse og smarte byer.

Datek har gjennom flere år samarbeidet med Norautron om produksjon av produkter innen styring av lys til byer og veier. Nå utvides samarbeidet til å omfatte produkter innenfor smarte hjem og smart helse. Datek designer og utvikler produkter, programvare og programvareplattformer, mens

Norautron står for produksjon, sourcing av komponenter og distribusjon av fysiske produkter. På den måten vil selskapene – i tett samarbeid – kunne levere smarte løsninger til kunder i Norge og internasjonalt raskere og bedre enn før.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

– Datek utvikler produkter for smarte hjem, smarte byer og smart helse. Time-to-market er det aller viktigste suksesskriteriet i disse markedene. Både Norautron og Datek er norske selskaper. Sammen kan vi få verdensledende produkter til markedet raskere og med bedre kvalitet enn med andre oppsett, sier Tom Scharning, CEO i Datek AS.

Norautron er en del av det norske teknologiselskapet Embron Group. Norautron ledes fra hovedkontoret i Horten hvor også den norske elektronikk produksjonen foregår. Siden starten for 30 år siden har Norautron også etablert produksjonsselskaper i Sverige, Polen og Kina.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

Kundebasen til Norautron er variert med nedslag i mange markeder. Likhetstrekkene er dog kundenes krav til punktlige leveranser av høy kvalitet til konkurransedyktige betingelser. Gjennom et partnerskap med Datek vil Norautron fortsette sin gode utvikling.

– Gjennom partnerskapet med Datek vil Norautron ytterligere styrke sin kundeportefølje og aksessere nye og spennende markeder. Det er med stor glede at Datek har funnet Norautron som sin logistikk- og produksjonspartner for fremtiden. Det vil bli en spennende utfordring å utvikle denne porteføljen fremover i den takt som markedet krever, og jeg er sikker på at et tett samarbeid og likheten i kultur vil føre til suksess, utdyper Øyvind Sedivy, CEO & President Norautron

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.