Dag Otto og Kristian med ny serie på TV 2

tv2

Etter stor suksess med TV 2-serien «Kompani Lauritzen» er Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård i gang med en ny serie bygget over samme lest, der unge voksne skal få mulighet til en ny start i livet. Serien spilles inn til våren.

I den nye serien skal unge voksne som sliter med overgangen til voksenlivet, og de forpliktelsene og ansvaret det medfører, få muligheten til en ny start og en ny kurs i livet.

Gjennom et militært regime preget av orden og disiplin må de unge rekruttene gjennom en rekke øvelser – der mestring, kameratskap og samhold står i fokus. Målet er at de skal lære å sette andre foran seg selv, erfare at man står sterkere sammen og få selvtilliten tilbake. 

Les også:  Lille Venn ute med låta "Just Like Me!!"

Oberst og programleder Dag Otto Lauritzen gleder seg stort til å komme i gang med innspillingen.

– Jeg mener at alle ville hatt stor personlig nytte av å ha vært i Forsvaret. Dessverre får ikke alle muligheten til det. Det er mange unge som sliter med å finne plassen sin i de voksnes rekker, sliter med å fullføre studier, holde på en jobb, eller generelt tilpasse seg samfunnets normer og regler. Gjennom dette opplegget vil de få muligheten til å gjenoppdage seg selv, som forhåpentligvis vil gi dem en ny og frisk start når de kommer ut igjen, sier Lauritzen. 

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, har stor tro på at også den nye serien blir tettpakket med sjarme og mestringshistorier. 

– «Kompani Lauritzen» er med god grunn blitt en av våre største seersuksesser, og nå ønsker vi å utvide universet med vanlige, unge voksne som har utfordringer med overgangen til voksenlivet. Gjennom hard militærdisiplin, samarbeid og forbrødring skal de unge rekruttene oppleve personlig mestring, og vi er sikre på at også denne serien vil by på humor, varme og historier som inspirerer, sier Haldorsen. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.