Coronaviruset: FN-møter og konferanser avlyses

fn new york

FN har avlyst og nedskalert en rekke møter og konferanser for å hindre spredning av coronaviruset. FNs kvinnekommisjons 64. samling skulle åpnet i dag med 1100 deltakere. Nå er konferansen kraftig nedskalert og har kun deltakere fra de lokale New York delegasjonene.

Åpningsuttalelser og utkast til politiske erklæringer gikk som planlagt. Debatten og alle sidearrangementer ble avlyst. Den politiske erklæringen ble ferdig fremforhandlet 6. mars og blir etter planen vedtatt 9. mars.

Les også:  Ny rapport: Barnevernet slaktes av Helsetilsynet

De forberedende møtene i Bonn og andre steder som skulle lede opp til FNs viktige klimakonferanse i Glasgow, Skottland, i november er alle avlyste. Verdensbanken og IMF skulle hatt sitt årlig møte i Washington DC, men har gjort møtet om til en videokonferanse i stedet for at delegatene møtes fysisk.

UNESCOs globale konferanse “Gender Equality and the Ethics of Artificial Intelligence: What solutions from the private sector?» skulle gå av stabelen 7/3, men er nå avlyst.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.