Coop vant Årets digitaliseringsleder 2019

coop

Coop har gjort seg bemerket på digitaliseringsfronten i 2019 med løsninger som Coopay og døgnåpen selvbetjent butikk i Bogstadveien. Dette har også det norske folk fått med seg, som har kåret Coop til Årets digitaliseringsleder sammen med en fagjury fra Atea.

Coop er eid av nesten 1,8 millioner medeiere – og nå har folket kåret Coop til Årets digitaliseringsleder i teknologiselskapet Ateas kåring under Community Tech.

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

Gjennom digitale løsninger gir Coop bedre kontroll til kunder og medlemmer – og er et godt eksempel på hvordan god databruk kan gi merverdi til deres kunder. Coop bruker også teknologi for å effektivisere interne prosesser og lagerhold. 

– Coop er i en bransje preget av sterk konkurranse og vi jobber hver dag for å møte kundenes, som også er våre eiere, behov, sier konsernsjef i Coop Norge, Geir Inge Stokke. 

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

Atea lot folket stemme frem vinneren, men kandidatene ble først plukket ut av en jury. 

Stemt frem av folket og fagjury
I begrunnelsen fra juryen heter det blant annet at «Vi heier på aktører som går foran og utfordrer resten av bransjen. Coop tar kundenes forventninger på alvor og tilbyr løsninger som passer i tiden. Dette gir konkurransefordel. Vi gleder oss allerede til fremtidens handleopplevelse». 

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

– God teknologi er teknologi folk flest elsker å bruke. Coopay og Norges første ubemannede butikk er kundevennlige og modige løsninger som svarer på kundenes forventninger. Akkurat derfor kårer vi Coop til «Årets digitaliseringsleder» på Community Tech på Clarion The Hub i Oslo, sier adm. dir. i Atea, Michael Jacobs.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.