Coop sponser ski-VM helt til 2025!

coop

Coop har inngått et større samarbeid med FIS om Ski-VM (nordiske grener) over de neste fem årene, og befester dermed sin posisjon som en av Norges største sponsorer og samarbeidspartnere innenfor både topp- og breddeidrett.

Den nye avtalen starter med VM i Oberstdorf 2021 og inkluderer Ski-VM i 2025, som trolig blir i Trondheim.

Den nye avtalen med FIS er en betydelig utvidelse av den eksisterende samarbeidsavtalen mellom Coop og verdenscupen i langrenn. Dette betyr at Coop blir hovedsponsor for Ski-VM i Oberstdorf i 2021 og Planica i 2023. Avtalen omfatter også Ski-VM i 2025 hvor Coop går inn som mesterskapets aller største sponsor. Det omfattende sponsoratet er et samarbeid mellom Coop Norge og Coop Midt-Norge.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

– Avtalen skal bidra til økt stolthet og medlemsnytte ved at våre 1,7 millioner medeiere skal få muligheten til å oppleve VM på nært hold. Vi vil også bruke samarbeidsavtalen til å fremme fysisk aktivitet og sunt kosthold gjennom en rekke kampanjer og aktiviteter frem mot 2025. Dette er en god avtale for våre medeiere, for den norske skisporten og for oss i Coop, sier Geir Inge Stokke, Konsernsjef i Coop Norge.

Målet for alle Coops samarbeidsavtaler er å gi medeierne gode opplevelser, sikre at mangfoldet ivaretas, samt bidra til at barn og unge velger fysisk aktivitet. Fra før har Coop samarbeidsavtaler med bl.a. Norges Friidrettsforbund, Norsk Toppfotball og Team Coop (sykkel).

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Felles krafttak
At Trondheim er søkerby til VM i 2025 var avgjørende for at Coop Midt-Norge, sammen med Coop Norge, har valgt å gå tungt inn i denne satsningen.

– VM i 2025 er foreløpig ikke tildelt, men med kun Trondheim som søker har vi vært offensive og sikret oss betydelige rettigheter til arrangementet. Det er ingen tvil om at dette er vårt største lokale sponsorengasjement noensinne. Vi har også som mål å få til et samarbeid med lokal VM-arrangør. Vi i Coop Midt-Norge skal bidra til at Ski-VM i Trondheim blir en folkefest, sier Torbjørn Skei, administrerende direktør i Coop Midt-Norge.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Coop har tidligere tatt med sine medeiere, altså kundene, på råd ved å spørre om hvilke idretter de setter høyest. Ikke overraskende kom langrenn høyt på listen. Dette var avgjørende for at Coop nå har valgt å bli samarbeidspartner for de kommende tre Ski-VM.

– Valget av bredde og folkesport er naturlig for Coop ettersom vi representerer 1,7 millioner medeiere over hele landet. Og det er ingen tvil om at våre medeiere er veldig glade i skisporten! Nå gleder vi oss veldig til flotte opplevelser i Oberstdorf, Planica og forhåpentligvis Trondheim, sier Stokke.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.