Coop på listen over Norges mest attraktive arbeidsplasser

coop hr

Når Norges unge arbeidstakere skal velge sin drømmearbeidsgiver plasserer de Coop på listen blant de mest attraktive arbeidsgiverne i 2018. Det viser de ferske tallene fra Universums årlige undersøkelse blant yrkesaktive. I år har hele 9,673 besvart undersøkelsen som kartlegger yrkesaktives sine karrieremål- og preferanser.

Coop rangeres som nummer 35 blant unge yrkesaktive innen økonomi og går opp hele 14 plasser fra forrige undersøkelse. Det gjør at Coop blir «Årets klatrer» i økonomikategorien.

Les også:  Kystrederiene med viktig gjennomslag for norske sjøfolk og rederier

– Det er svært gledelig å se at Coop nok en gang klatrer på Universums liste over attraktive arbeidsgivere, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge. – Coop har bedre omdømme enn noensinne, og nå ser vi at vi også blir mer og mer attraktiv som arbeidsgiver. Vi satser på våre ansatte og jobber for at det skal lønne seg å velge Coop – også som arbeidsplass.

Les også:  Nå kommer disse nyhetene fra TINE til Bodø-butikkene

– Norges arbeidstakere er mer mobile enn noen gang før. Vi har ikke sett at så mange har et ønske om å bytte arbeidsgiver. Det stilles derfor store krav til arbeidsgivernes evne til å engasjere og beholde sine ansatte, men også å være en attraktiv arbeidsgiver som er i stand til å erstatte de som faktisk forlater, sier Claes Peyron, VD hos Universum Norden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.