Coop medeier nummer 1,8 million er fra Lofoten

coop

Samtidig som Coop utbetaler et rekordstort kjøpeutbytte til sine medeiere, runder samvirkelaget 1,8 millioner medeiere.

I takt med økende interesse for delingsøkonomi opplever Coop at flere og flere kunder ser verdien av å være medeier hos Norges nest største dagligvareaktør. Nå passerer Coop hele 1,8 millioner medeiere, samtidig som de utbetaler et rekordhøyt utbytte til medeierne på over 2 milliarder kroner for 2019.

– Medeierne er våre beste og mest lojale kunder, og vi er veldig stolte og glade for at vi nå er hele 1,8 millioner medeiere. Dette er en viktig milepæl for oss, sier Geir Inge Stokke, konsernsjef i Coop Norge SA.

Les også:  Starter strekningsmåling av fart mellom Melbu og Stokmarknes

Stokke forteller at Coop fikk nesten 112 000 nye medeiere i 2019. 36 prosent av de nye medeierne var under 30 år, mens hele 57 prosent var under 40 år.

– Ekstra gledelig er det å se at så mange unge er blitt medeiere. De yngre kundene våre er i tillegg til delingsøkonomi opptatt av samfunnsansvar og tilgangen til sunn og bærekraftig mat. Alt dette får de hos oss, sier Stokke.

Les også:  Ny bok "Båta i nord" om kystkultur i Nord-Norge

I tillegg til kjøpeutbytte på all handel i Coops butikker, får Coops medeiere rabatter og bonuser fra Coops samarbeidspartnere.

– De mest populære partnerfordelene våre er Circle K, YX og If, mens de tre mest brukte Coop-fordelene utover kjøpeutbyttet i antall brukere er medlemsbonus på frukt og grønt hos Extra, Änglamark-bonus hos Coop Mega og gjenbruksbonusen på handlenett som kan brukes i alle Coops butikker, forteller Stokke.

For å markere 1,8 millioner medeiere, ble en tilfeldig medeier plukket ut og gjort litt ekstra stas på. Den heldige utvalgte er Linn Airèn Ellingsen fra Gravdal, som er medeier i Coop Nord. Hun var på handletur på Extra Leknes da hun ble overrasket med et gavekort på 10 000 kroner.

Les også:  40 millioner kroner til forskning på bærekraftig hav i Nord-Norge

– Nå ble jeg skikkelig overrasket og sjokkert! Jeg hadde ikke ventet dette, og gavekortet kommer godt med. Jeg er medeier i Coop for å kunne bruke medlemstilbudene jeg har behov for, og at det skal gjøre det billigere for meg å handle, sier Ellingsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.