ComeOn! viser håndballjentenes kamp om EM-gullet

comeon

ComeOn! drar til med en skikkelig førjulsgave til alle håndballinteresserte nordmenn: spillselskapet viser alle Norges EM-kamper direkte på nett-TV.

– I ComeOn! etterstreber vi å levere et best mulig produkt til våre kunder. Derfor ruller vi nå ut live-sending fra håndball-EM i Frankrike. Det gjør at man kan se alle Norges kamper på vei mot en eventuell finale hos oss, sier Stian Røsvik Bjørstad, talsmann for ComeOn! i Norge.

Les også:  Slik blir sportsvinteren på NRK 2021 og 2022

For å kunne se håndballjentene gjøre opp om EM-gullet, må du være registrert kunde hos ComeOn!

– Dette er rettigheter vi kjøper slik at våre kunder skal kunne følge store sportsbegivenheter tett. Live-sendingene våre er ideelle for de som jobber- eller er på ferie i utlandet, og ikke har tilgang til norske TV-sendinger. Vi vet at de norske håndballjentene er superpopulære når det er mesterskap, og tilbudet våre har blitt tatt meget godt i mot, sier Røsvik Bjørstad.

Les også:  VIDEO: Kanal 10 på besøk i Bodø

Tar tempen på EM
Oddsmarkedet fungerer som en temperaturmåler på grasrota, og gir tradisjonelt sett en god pekepinn på hva som blir utfallet av større nasjonale begivenheter. ComeOn! setter fortløpende odds på hvilke kvinnelandslag i håndball som ligger best an til å vinne mesterskapet, og i forkant av EM er Norge regnet som favoritter med en vinnerodds på 2.40

Både folket og bookmakere har fortsatt troen på Norge, selv etter en skuffende åpning som endte med tap mot Tyskland.

Les også:  Glimt anmelder supporter for rasisme

– Norge åpnet skuffende mot Tyskland, men revansjerte seg solid mot Tsjekkia. Vi tror fortsatt på Thorir Hergeirsson og håndballjentene som mesterskapsfavoritt. Husk at laget tapte åpningskampen i håndball-VM i 2011 – også den gangen mot Tyskland – men endte til slutt opp som verdensmestre, sier analytiker i ComeOn!, Fredrik Fodnes.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.