CLMD – Phases: hør albumet her!

phases

«Phases» er det etterlengtede debutalbumet til et av de mest spennende navnene innenfor norsk electronica, CLMD. Albumet representerer på mange måter Martin Danielles personlige og musikalske utvikling gjennom de siste årene, og forteller historien om CLMDs forskjellige kreative «phaser» gjennom karrieren.

Hvert spor markerer et øyeblikk eller en periode i Martins kunstneriske utvikling av CLMD, og albumet er slik sett en slags musikalsk journal av CLMDs reise på både godt og vondt.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

– Jeg trengte å finne de rette byggeklossene. CLMD er det viktigste elementet i livet mitt, og jeg ville derfor gi det den plass og tid som det fortjener og som var nødvendig for å kunne fremvise kjernen av hva CLMD er for meg. Jeg vil at alle som hører på albumet skal forstå nøyaktig hva CLMD er og representerer, sier Martin Danielle.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Albumet har tatt litt over to år å ferdigstille, og det endelige resultatet bærer preg av et gjennomtenkt, spennende og dyktig musikalsk håndverk.

Hør albumet her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.