Citroën satser videre med Mads Østberg og Torstein Eriksen

psa norge

Mads Østberg og Torstein Eriksen er klar for ny sesong i WRC2 med full støtte fra Citroën Racing. Det betyr at duoen står klar på startrampa i Rally Monte-Carlo 23. januar.

Citroën Racing styrker satsingen på kunderacing med sin C3 R5. Østberg og Eriksen vil kjøre åtte av løpene på årets WRC-kalender.

I tillegg vil hele syv andre C3 R5-biler stille til start i den 87. utgaven av det legendariske rallyet.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Går for seier
Den norske duoen har vært helt sentrale i utvikling av Citroëns R5.bil, og toppet fjorårets sesong med klasseseier i Rally Catalonia.

Mads har 10 år med erfaring fra veiene WRC-løpene går på, og et klart mål om å vinne WRC2-tittelen i 2020.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å fortsette mitt samarbeid med Citroen Racing og hele teamet. Vi jobba bra med utviklingen av bilen i fjor, spesielt i forhold til bremser, geometri, støtdempere og drivlinje. Vi har selvsagt som mål å være i posisjon til å vinne alle løp, sier Mads Østberg.

Les også:  Slik pakker du feriebilen

Østberg og Eriksen får en hektisk start på vinteren, og deltar i både Sigdalsrally og Rally Finnskog som en del av oppkjøringen til Rally Sverige. 

– Jeg gleder meg helt utrolig mye til å kjøre rally i Norge igjen. Det er viktig å ikke glemme hvor du kommer fra og gi tilbake til alle trofaste rallyfans og partnere som har heiet meg frem gjennom mange år, sier Østberg.

– Vi er svært glade for at samarbeidet med Mads og Torstein fortsetter også denne sesongen. De er svært gode representanter for Citroën, både ute i verden og her hjemme, sier Reidar Holtedahl, merkesjef for Citroën hos Bertel O. Steen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.