ChessParty – Tidenes sjakkbegivenhet i Norge!

sjakk

Den 22. – 24. mai 2020 på Oslofjord Convention Center kan du oppleve den ultimate sjakkfesten. ChessParty er for unge og gamle, nybegynnere og erfarne, spillere og tilskuere.

Noen av høydepunktene er å møte mange av verdens toppspillere som Magnus Carlsen, Wesley So og Fabiano Caruana, se Magnus Carlsen spille simultan mot fans, Pro Chess League-finalen presentert av Chess.com og NM for lag!

Les også:  Målfest på Aspmyra: Glimt sikret Europa-kamper

ChessParty er først og fremst et stort sosialt arrangement. Det blir også mange andre muligheter for aktiviteter som fotball, skating, bading, båtturer, strandvolleyball, bordtennis, grilling og mer.

Det vil være kurs for både nybegynnere og viderekomne med kjente sjakkprofiler som Olga Dolzhykova, Sheila Barth Stanford og Simen Agdestein. Det blir foredrag ved bl.a. Henrik Carlsen, far til Magnus Carlsen.

På Pro Chess League deltar mange av verdens toppspillere som Wesley So, Fabiano Caruana, Ding Liren, Maxime Vachier-Lagrave, Alexander Grischuk, Ian Nepomniachtchi, Shakhriyar Mamedyarov, Anish Giri, Jan Krzysztof Duda, Hikaru Nakamura, Alireza Firouzja, Jon Ludvig Hammer og juniorverdensmesteren fra 2017 Aryan Tari. De innledende runder til Pro Chess League er i gang, og allerede 12. mars vil det være klart hvilke fire lag som vil spille finalen i Norge.

Les også:  Historisk EM-bronse i Brazilian Jiu-Jitsu til Norge!

Åpen Fischer Random-turnering med 6 partier med hurtigsjakk og 12 med lynsjakk. Det er lik pengepremie til vinneren i åpen klasse og vinneren av beste annet kjønn.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.