Bytter ut sydenturen med opplevelser og fotturer down under

australia

Nordmenn tiltrekkes av en mer aktiv ferie med alt fra naturopplevelser til byvandring melder NHO Reiseliv. Dette merker spesialisten Australiareiser godt.

Stadig flere pakker nemlig kofferten for å delta på en av selskapets aktive gruppeturer blant kenguruer og koalaer.

– Det er mange fordeler med en opplevelsesreise i gruppe. Ikke bare kommer du til dekket bord hvor «alt» er tenkt på – det sosiale aspektet er også en viktig del av reisen. Hyggen rundt leirbålet etter en fottur kan føre til mangt et vennskap for livet, forteller Endre Kaurin, reiseleder og salgsdirektør i Australiareiser.

Les også:  Helsemessige fordeler med Airfryer

Han glemmer aldri en tur for noen år tilbake. -The Great Barrier Reef er et høydepunkt for mange. For noen år siden hadde jeg med meg en 82 år gammel dame på . Hun snorklet for aller første gang i sitt liv, og var så lykkelig at hun gråt etterpå. Å få oppleve den intense gleden hun uttrykte gjorde stort inntrykk på meg og alle andre i gruppen, forteller Kaurin.

Les også:  Refleks redder hundeliv

De som deltar på turene er gjerne godt voksne mennesker med romsligere budsjett og bedre tid enn en 20-åring i følge Australiareisers erfaring. På mange måter kan man si at det er 68-generasjonen på tur mener Kaurin. 

– Dette er generasjonen som har reist mye, som vil ha opplevelser og som har Australia på «bucket-listen». Mange velger en gruppetur for felleskapets skyld; å oppdage Australia med andre er rett og slett en bonus. I tillegg kommer selvfølgelig tryggheten med at alt er tenkt på av eksperter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.