Byggtorget Lofoten hedret

Mestergruppen

Etter to år med pandemi-pause var det igjen duket for årskonferansen til Byggtorget og Byggeriet, da over 150 forhandlere og leverandører ble invitert til storslått fest på Lillestrøm 2. – 3. september.

Norges største byggevarekjede målt i antall byggevarehus leverte et rekordår i 2021, og har fortsatt veksten inn i 2022. På årskonferansen delte kjedeledelsen sine tanker for fremtiden med forhandlerne.

Kjededirektør Morten Furseth fortalte blant annet om en kjede med god lønnsomhet, men advarte samtidig om tøffere tider i markedet – ikke minst innenfor privatmarkedet.

Les også:  Disse helserådene gir nordlendinger mest blaffen i

– Privatmarkedet har falt etter pandemien, og trenden med at folk ønsker å få hjelp til prosjektene sine øker. Dette betyr at proffmarkedet blir enda viktigere i fremtiden, sier Furseth.

Kåret årets forhandler i Byggtorget og Byggeriet
Under festmiddagen ble det delt ut priser til årets forhandler i Byggtorget og Byggeriet, pluss en egen pris til årets rakett – forhandleren som oppnådde størst vekst i 2021.

Furseth roser de tre forhandlere som stakk av med priser, og omtaler dem som fantastiske ambassadører for kjeden de representerer.

Les også:  Kommunale boliger: 15 kommuner i Nordland bruker denne nyvinningen

– 2021 var et godt år og alle forhandlerne fortjener ros for arbeidet som er gjort, men vinnerne skiller seg ekstra ut med stort engasjement og vilje til å utvikle seg innen drift og salg.

Årets Byggtorget-forhandler 2021 ble Byggtorget Toten og Årets Byggeriet-forhandler 2021 ble Byggeriet Johs Øvsthus. Men også en bedrift i Nordland ble hedret.

Årets rakett i Byggtorget og Byggeriet 2021 ble Byggtorget Lofoten.

Juryen peker i sin begrunnelse på Byggtorget Lofotens unik posisjon i sitt lokale proffmarked som en viktig årsak til suksess. De trekker også frem at bedriften har vist en imponerende evne til å hjelpe sine kunder i en svært krevende markedssituasjon. Gjennom en offensiv utvidelse på ny lokasjon har de tatt virksomheten et steg videre gjennom å hjelpe proffkundene å lykkes med sine sluttkunder med et flott utstillings- og inspirasjonssenter. 

Les også:  LESERINNLEGG: Gratulerer Narvik!

Byggtorget Lofoten oppnådde i 2021 en vekst på over 21 millioner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.