Byggmester Erling Skipnes blir Norgeshus-forhandler

slaeger

Bodø-baserte Byggmester Erling Skipnes AS går til Norgeshus. Avtalen skal styrke satsningen til den nasjonale boligprodusenten i Nord-Norge.

Byggmester Erling Skipnes AS i Bodø ser frem til alt som er i vente, og samarbeid på flere prosjekter er allerede i gang, blant annet Trålvegen i Bodø med 159 enheter.

– Merkevaren Norgeshus står sterkt i markedet og representerer både tillit og trygghet ute hos boligkundene. Dette kan ikke annet enn å være en svært vellykket match. Vi har allerede satt i gang arbeidet sammen og merkevaregruppa har allerede kommet med illustrasjoner til flere prosjekter som ligger ute for salg, sier Lars Arne Ellefsen i Byggmester Erling Skipnes AS.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Byggmester Erling Skipnes AS legger til at forhandleravtalen gir dem tilgang på verdifull kompetanse og verktøy for å vokse i markedet.

– Vi har tidligere vært medlem hos en annen huskjede, men opplevde at det var på tide med et bytte. Vi har allerede testet Norgeshus sine arkitekter og fått veldig god hjelp, og med en regionssjef i Bodø får vi tett oppfølging også. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Gunn Inger Skipnes i Byggmester Erling Skipnes AS.

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

– Vi i Norgeshus har et mål om å tilby boliger over hele landet i samarbeid med lokale forhandlere. Denne nye avtalen er et viktig tilskudd for vår satstning i Nord-Norge. Byggmester Erling Skipnes AS gjør det svært godt oppe i Bodø og i tillegg er de en utrolig hyggelig gjeng, sier markedsdirektør i Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik.

I slutten av januar presenterte Boligprodusentene oversikten over de største boligbyggerne i landet etter igangsatte boliger i 2020. Norgeshus kom på en 4. plass.

Les også:  Kommunale boliger: 15 kommuner i Nordland bruker denne nyvinningen

– Dette er et resultat vi er godt fornøyde med. Selv om 2020 var utfordrende, kan vi se tilbake på et år med vekst i både hus- og hyttemarkedet. Samtidig som det totale markedet for igangsatte boliger gikk ned med 5 prosent, opplevde Norgeshus en vekst på 8,3 prosent. Dette er en bragd vi er stolte av. Ambisjonen er at de tre nye forhandler-avtalene med Norgeshus vil styrke oss ytterligere i 2021, sier Båtvik.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.